CMHF & VCP

Lid zijn van de VDNA helpt je om focus aan te brengen in je denken over pensioen. Wij houden je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en bieden je een luide stem om invloed uit te oefenen. We zijn middels lidmaatschap van CMHF en de koepelorganisatie VCP vertegenwoordigd in het verantwoordingsorgaan van het ABP en praten mee aan tal van cao tafels. Op deze plek zal er in het toekomstige pensioenstelsel ook deels over je pensioen worden besloten.

Op het moment dat je lid bent van de VDNA kun je bij ons terecht voor advies, de actualiteiten omtrent de cao en het pensioen en informatie. Bovendien willen we aan de onderhandelingstafel een zo groot mogelijke groep mensen vertegenwoordigen. Dan hebben we niet alleen een heldere, maar ook een luide stem in dit geheel. Is jouw later je ook wat waard? Word dan nu lid en maak (samen met ons) werk van je pensioen.  Ook als je al met pensioen bent, is het belangrijk om alert te blijven, wij zijn ook dan graag je partner.

Taakverdeling vakorganisaties

CMHF Overheid

Als lid van de VDNA maak je automatisch deel uit van de CMHF. Ook zijn we onderdeel van de Sector Functionarissen Overheid (FO)  Als lid van de VDNA heb je de voordelen van onze vereniging en tegelijkertijd ben je lid van de CMHF.

De Centrale voor Middelbare en Hogere Functionarissen (CMHF) is een onafhankelijke koepel van 38 beroeps- en belangenverenigingen. De CMHF bestaat uit acht sectoren bij Overheid, Onderwijs, Bedrijven en Instellingen. De CMHF heeft 57.000 leden en maakt deel uit van de Vakcentrale voor Professionals (VCP)

VCP

De Vakcentrale voor Professionals (VCP) bestaat uit ongeveer 50 werknemersverenigingen uit het bedrijfsleven en de overheid. Binnen de CVP zijn er zeven Platforms, waaronder een Platform Overheid. De VCP richt zich op het behartigen van de sociaal-economische en maatschappelijke belangen van de leden van aangesloten werknemersverenigingen, zoals de VDNA.

Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen via onze nieuwsbrief.
© VDNA - alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling: Zoccolo.