In memoriam oud-voorzitter Hans Simons

Geplaatst op: 14 april 2023
‍Bedroefd hebben wij kennisgenomen dat, na een kort ziekbed, onze oud-voorzitter Hans Simons op 7 april 2023 is overleden. Hans is 73 jaar geworden.

Hans bekleedde vanaf 2017 verschillende bestuursfuncties, laatstelijk als voorzitter. Hans was de eerste voorzitter van de VDNA na de fusie van de VMHA-ARWI met de Vereniging van Hogere Functionarissen bij Verkeer en Waterstaat.

Vanuit zijn functie als voorzitter van de VDNA was hij binnen de CMHF ook lid van het Sectorbestuur Functionarissen Overheid.

Hans was zeer betrokken bij vakbondsactiviteiten. Op zijn werk was hij actief lid van de medezeggenschap, lid van de DGO en kaderlid. Binnen de CMHF zette hij zich in voor ledenwerving. Het was dan ook met lede ogen dat hij de afname van het aantal leden van de VDNA aanzag. Met het benoemen van speerpunten probeerde hij daarin verandering te brengen.

In 2016 is Hans voor zijn inzet voor het vakbondswerk koninklijk onderscheiden. Wij zijn dankbaar voor zijn inzet voor de VDNA, de voorganger(s) daarvan en voor de CMHF. Wij waarderen zijn opgewekte en positieve manier van leidinggeven. Hans was zeer sociaal en daarbij een aimabel en hoffelijk mens.

Zijn familie en vrienden wensen wij veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Rotterdam, 10 april 2023
Namens het bestuur van de VDNA,
Eelke Turkstra, secretaris

Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen via onze nieuwsbrief.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

© VDNA - alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling: Zoccolo.