Oproep klankbord Ambtelijk Vakmanschap

Geplaatst op: 15 januari 2024
De Werkgroep Ambtelijk Vakmanschap heeft voorgesteld om een Klankbord Ambtelijk Vakmanschap in te richten. Tot nu toe wisten verscheidene leden hun weg te vinden naar onze vereniging voor het oplossen van problemen en het meedenken bij dilemma’s. Vaak is een luisterend oor genoeg. Soms leidt het tot het inschakelen van rechtsbijstand.

Tot op heden gebeurde dit passief. Dat wil zeggen: leden die de weg weten nemen desgewenst contact op met ons. Met het instellen van een klankbord willen we de leden  – en potentiële leden – via de website wijzen op de mogelijkheid dat men met name voor issues m.b.t. ambtelijk vakmanschap terecht kan bij dit in te stellen loket.

Voor dit klankbord zoeken wij leden die bereid zijn collega’s die zich melden bij het loket te woord te staan en mee te denken over issues m.b.t. ambtelijk vakmanschap of breder. Deze leden vormen een poule van mensen die anderen willen helpen. Collega’s voor collega’s is het idee.

De gedachte is dat het loket een makelaarsfunctie krijgt, van waaruit de binnenkomende vragen worden toebedeeld aan een lid uit de poule.

Dus: Meld je aan als lid van het Klankbord Ambtelijk Vakmanschap.

Neem contact op:

Contact opnemen

Of stuur een e-mail naar: info@nieuweambtenaar.nl

Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen via onze nieuwsbrief.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

© VDNA - alle rechten voorbehouden.
Ontwikkeling: Zoccolo.